این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >

برگزاری اولین همایش سالانه کانسارهای ایران (کانسارهای گوهرسنگ در ایران)

تبدیل "مجموعه کارگاه‎های آموزشی متالوژنی ایران" به "همایش سالانه کانسارهای ایران (پی‎جویی و اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی)"

به منظور بهره‎مندی بیشتر از تجربیات متخصصین معدن و علوم زمین "مجموعه کارگاه‎های آموزشی متالوژنی ایران" به "همایش سالانه کانسارهای ایران (پی‎جویی و اکتشاف، استخراج، فرآوری و بازاریابی)" تبدیل گردید. همایش هر سال، مربوط به یک نوع ماده معدنی خواهد بود.
به امیدخداوند متعال، اولین همایش، مربوط به گوهرسنگ‌های ایران خواهد بود که در تاریخ شانزدهم و هفدهم بهمن‎ماه ۱۳۹۸ در "دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک" برگزار خواهد شد.

بازگشت1398/03/01
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !

Email: acimd2020@shahroodut.ac.ir
Telegram Channel: @IranianMineralDeposits
Telegram ID: @gemstonedeposits
@mineralogymine