این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >

شرایط ارائه گواهی مقاله به نویسندگان

به اطلاع می‎رساند، نویسندگان محترمی که مقالاتشان به صورت پوستری پذیرفته خواهد شد، می‎بایست در بازه زمانی مشخص شده، در محل نصب پوستر، حضور داشته باشند.

افرادی که مقالاتشان به صورت پوستری پذیرفته خواهد شد، لازم است در روز همایش، در کنار استند مقاله حضور یابند و پاسخ‎گوی سوالات علاقمندان باشند، در غیر اینصورت، گواهی ارائه مقاله را دریافت نخواهند کرد. همچنین، لازم به یادآوری است، درصورت پذیرش مقاله، نویسنده مسئول (یک نفر) نیازی به پرداخت "هزینه ثبت نام" نخواهد داشت، اما سایر نویسندگان در صورت تمایل به شرکت در همایش، ملزم به پرداخت "هزینه ثبت نام" خواهند بود.

بازگشت1398/09/03
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !

Email: acimd2020@shahroodut.ac.ir
Telegram Channel: @IranianMineralDeposits
Telegram ID: @gemstonedeposits
@mineralogymine