این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد

اطلاع رسانی > اخبار >

ابتدا از مسیر زیر، با تکمیل اطلاعات، ثبت نام در سامانه انجام می شود:

سپس، به منظور فعالسازی حساب کاربری و تکمیل روند ثبت نام، به ایمیل ثبت شده در سامانه، مراجعه شود و در Inbox یا Spam، بر روی لینک فعالسازی کلیک شود. (درصورت عدم دریافت ایمیل فعالسازی در Inbox یا Spam، شکیبا باشید، حساب کاربری شما توسط مدیریت سایت، تایید می گردد و فعالسازی از طریق ایمیل به اطلاعتان خواهد رسید)

در حساب کاربری، درصورت تمایل برای ثبت نام در کارگاه ها بدین ترتیب عمل می شود:

1ـ از سربرگ "کارگاه های آموزشی"، نام نویسی اولیه برای کارگاه مورد نظر، انجام می شود.

2ـ سپس، در سربرگ "خدمات"، کارگاه آموزشی و یا هر خدمت دیگر (به عنوان مثال: ثبت نام در همایش، ...) با توجه به نحوه ثبت نام (دانشجویی، ازاد، هیئت علمی) انتخاب می گردد و بر روی دکمه ثبت خدمات در پایین صفحه، کلیک می شود.

3ـ پس از انتخاب خدمات مورد نظر، در سربرگ "پرداخت آنلاین"، لیست خدمات انتخابی قابل مشاهده و قابل پرداخت است.

نکته: درصورت انتخاب خدمت اشتباه، تنها کافیست به سربرگ "خدمات" مراجعه نمایید و اصلاحات لازم را انجام دهید (با توجه به باکس انتخابی، انتخاب گزینه هیچکدام یا برداشتن تیک)

بازگشت1398/10/07
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !

Email: acimd2020@shahroodut.ac.ir
Telegram Channel: @IranianMineralDeposits
Telegram ID: @gemstonedeposits
@mineralogymine