|
Home > شاهرود، قارهای کوچک
.: شاهرود، قارهای کوچک شاهرود گویی خود بهتنهایی، قارهای کوچک است، چرا که با طی کمترین مسافت و زمان، رؤیای سفر در کمترین زمان ممکن به چند قاره را فراهم میکند:
اگر 120 کیلومتر به سمت جنوب طی شود، مناظر بینظیر کویری رویت میشود و لحظهای با خود میاندیشید که قدم بر صحرای حجاز نهادهاید: درختان نخل سر برافراشته، شنزارها و رملهای کویری و تردد شتر در این سرزمین ... اما اگر دلتان هوس گذران یک روز آفریقایی را دارد، بهتر است سری به منطقه خارتوران در جنوب شرقی شاهرود بزنید، خارتوران که به آفریقای ایران شهرت دارد، بزرگترین زیست کره ایران و زیستگاه یوزپلنگ آسیایی و گورخر آسیایی و زاغ بور است. بسیاری از گردشگران داخلی و خارجی رنج سفر در کویر را بر خود هموار میکنند و تنها برای دیدن این جانوران عازم این منطقه میشوند. در این منطقه و اقلیم در حاشیه کویر، شاهد شنهای روان و تپههای ماسهای هستید و روستاهایی که در محاصره شن قرار دارند و مناظری از ابوظبی را در اذهان زنده میکند.
همچنین، چشمه دیگری در حوالی به نام چشمه مجنون وجود دارد که آب آن کاملا زلال و قابل آشامیدن است و بنابر گفته محلیها خواصی معجزه آسا دارد. همه اینها که گفته شد اشاره به این بود که چرا شاهرود را قاره کوچک مینامند و با یک سفر به این منطقه، گویی توانستهاید به یک قاره سفر کنید و همزمان در فواصل کوتاه خاطرات و تجربههای متنوعی را با خود همراه کنید. منابع:
|
Email: acimd2020@shahroodut.ac.ir Telegram Channel: @IranianMineralDeposits Telegram ID: @gemstonedeposits @mineralogymine Instagram Channel: @iranian.mineral.deposits | ارسال مقالات: 10 آذر لغایت 10 دی
اعلام نتایج داوری مقالات: 1 بهمن
اتمام مهلت ثبت نام (در همایش، کارگاه ها و بازدید): 1 بهمن برگزاری همایش: 16 و 17 بهمن برگزاری کارگاه های آموزشی: 17 بهمن بازدید علمی: 17 بهمن | آدرس دبیرخانه: استان سمنان - شهرستان شاهرود - میدان هفتم تیر - دانشگاه صنعتی شاهرود - دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک - طبقه سوم - دفتر دبیرخانه همایش ملی سالانه کانسارهای ایران (اتاق شماره 10)
شماره تماس: 02332393507 |